Før bilder Etter bilder med gulvsliping Før bilder Etter bilder av gulvsliping

Gulvsliping

Vi utfører alt innen gulvsliping, fra gammelt furuplank til de mest eksklusive tresorter. Under en gul ogGulvsliping bergen slitt overflate finnes det alltid et nytt, flott gulv hvis du lar en profesjonell gulvsliper slippe til. Gulvsliping er et fag. Noen velger å droppe en profesjonell gulvsliper og setter i gang selv. Men risikoen for et dårlig resultat er i aller høyeste grad til stede hvis du ikke bruker en fagmann.

Vårt firma kan alle typer tre, og vi vet hvilke egenskaper materialet har. Den kunnskapen er viktig når du ønsker å utføre gulvsliping på en profesjonell måte for å oppnå et best mulig resultat.

Spesialisert oss på gulvsliping

Vi har spesialisert oss på gulvsliping siden 1999, og utfører gulvsliping i leiligheter, hus og kontorlandskap. Vi tar oss av mellomstore gulvprosjekter og mindre parkettreparasjoner. Lar du oss ta oppdraget, får du en profesjonell gulvsliper på laget.

Det er viktig med befaring før vi setter i gang med gulvsliping. Ofte fjerner vi gammel lakk og sliper ned gulvet til det er glatt og jevnt. Noen ganger kommer vi over gulv som er pent og jevnt uten skjemmede sår og hakk, men slitt av tidens tann. Da holder det kanskje med en grundig runde med trerens, slik at fett, støv og skitt fjernes før etterbehandling.

Men det er alltid viktig at en profesjonell gulvsliper får vurdere tilstanden til gulvet før gulvslipingen begynner. Husk å be om befaring før du vurderer å sette i gang behandling av gulvet ditt.

All gulvsliping produserer støv

Gulvsliping produserer et finkornet støv som kan legge seg på de mest utenkelige steder. Ved jobber som krever ekstra støvtiltak, tar vi de nødvendige forholdsregler for å begrense spredningen.

All gulvsliping produserer i varierende grad støv og støvspredning. Støvplagen reduserer vi ved bruk av topp moderne maskiner. Våre maskiner har kraftig støvavtrekk i selve maskinen og ved tilkobling til ekstern støvsuger.

Vi har gode referanser

Som gulvslipere med yrkesstolthet, har vi selvfølgelig spurt våre kunder om hva de synes om jobbene vi har utført. Vil du ha referanser, så spør oss om det. Vi er stolte av våre små og store prosjekter.

Det finnes ulike typer etterbehandling etter gulvsliping. Uansett hvilken etterbehandling du velger, tar vi i bruk høykvalitetsprodukter fra Gulvcompagniet som passer ditt gulv. Les mer om dette under ”Etterbehandling av gulv.”

Hvorfor velge Gulvmannen ?

Foruten å ha gode priser og utføre kvalitets håndtverk skal Gulvmannen også tilby et komplett
vedlikeholdsprogram slik at kunder som ønsker lengre levetid på sine gulv har mulighet for å velge gjevnlige intervaller med utført vedlikehold
Gulvmannen`s  verdier kan karakteriseres med respekt og ansvarlighet overfor våre omgivelser.
Våre ansatte har en offensiv, inkluderende og tillitsfull holdning, med vilje til nyskaping.
Vi skal gjenom dialog kunne kommunisere åpent og ærlig med våre kunder. Som utøvende håndtverksbedrift er det viktig for oss å sette følgende i fokus:

Punklighet – Ryddighet – Renslighet – Sikkerhet – Trygghet

Kontakt oss

Snekker Steinar Oldeide
Tipphaugen 30
5250 Søreidgrend
Tlf: + 47 91865170

etterbehandling av gulv sidebilde

Etterbehandling av gulv

Det finnes mange typer etterbehandling av gulv. Vi bruker bare kvalitetsprodukter for å oppnå et varig og bestandig resultat. Vi lakker, oljer, luter og utfører såpevask av gulv.

renhold av gulv sidebilde

Renhold av gulv

Det finnes en rekke produkter på markedet som er utviklet for renhold av parkett og ulike typer tregulv som er overflatebehandlet. Vi har god oversikt over de beste produktene på markedet.

vedlikeholdspriogram sidebilde

Vedlikeholdsprogram

Vi foretar befaring og vurderer gulvets tilstand. Vi gir deg vedlikeholdsråd og setter opp en avtale om vedlikehold. Med en god plan sparer du penger og slipper ny renovering.

GRATIS BEFARING

Ta kontakt for å avtal en gratis befaring

Vi har lang erfaring mot privat og bedriftsmarkedet og kan tilby et bredt sortiment av tjenester knyttet til gulvsliping og gulvbearbeiding.
GRATIS BEFARING