Før bilder Etter bilder med gulvsliping Før bilder Etter bilder av gulvsliping

Oljet tregulv

Et oljet tregulv er flott å se på, og gir et mer gammeldags, rustikk preg enn gulv behandlet med andre metoder. Det finnes oljer tilsatt fargepingmenter for et mer lysere eller mørkere utseende. Pigmentene hindrer også uønsket gulning over tid. Vi utfører påføring og polering. Poleringen fører til at oljen danner en bestandig hinne som er lett å holde ren.

Hvorfor velge Gulvmannen ?

Foruten å ha gode priser og utføre kvalitets håndtverk skal Gulvmannen også tilby et komplett
vedlikeholdsprogram slik at kunder som ønsker lengre levetid på sine gulv har mulighet for å velge gjevnlige intervaller med utført vedlikehold.
Gulvmannen`s  verdier kan karakteriseres med respekt og ansvarlighet overfor våre omgivelser.
Våre ansatte har en offensiv, inkluderende og tillitsfull holdning, med vilje til nyskaping.
Vi skal gjenom dialog kunne kommunisere åpent og ærlig med våre kunder. Som utøvende håndtverksbedrift er det viktig for oss å sette følgende i fokus:

Punklighet – Ryddighet – Renslighet – Sikkerhet – Trygghet

Lakking av gulv

Lakking av gulv

Vi har fagkunnskapen som skal til for å legge lakken for et best mulig resultat og utseende.  Du kan velge lakk med ulike egenskaper. Vi har oversikten over typer og egenskaper.

etterbehandling av gulv sidebilde

Etterbehandling av gulv

Det finnes mange typer etterbehandling av gulv. Vi bruker bare kvalitetsprodukter for å oppnå et varig og bestandig resultat. Vi lakker, oljer, luter og utfører såpevask av gulv.

lut

Lut

Man påfører lut hvis ønsket er å oppnå et lyst gulv. Denne metoden egner seg best etter sliping av gran- og furugulv

såpe

Såpe

En god og fet gulvsåpe, eller en spesialsåpe for tregulv, gjør som regel underverker. Vi vurderer om gulvet ditt er egnet for såpebehandling.

GRATIS BEFARING

Ta kontakt for å avtal en gratis befaring

Vi har lang erfaring mot privat og bedriftsmarkedet og kan tilby et bredt sortiment av tjenester knyttet til gulvsliping og gulvbearbeiding.
GRATIS BEFARING