Før bilder Etter bilder med gulvsliping Før bilder Etter bilder av gulvsliping

Lut

Du velger lut hvis du vil ha et lyst gulv. Denne metoden egner seg best etter sliping av gran- og furugulv. Husk at denne behandlingen ikke gir beskyttelse mot skitt og vanlig slitasje ved bruk. Derfor må også et lutet gulv behandles med såpe. Olje kan også brukes. Fordelen med lut er at den stopper prosessen som fører til et gult gulv.

Hvorfor velge Gulvmannen ?

Foruten å ha gode priser og utføre kvalitets håndtverk skal Gulvmannen også tilby et komplett
vedlikeholdsprogram slik at kunder som ønsker lengre levetid på sine gulv har mulighet for å velge gjevnlige intervaller med utført vedlikehold.
Gulvmannen`s  verdier kan karakteriseres med respekt og ansvarlighet overfor våre omgivelser.
Våre ansatte har en offensiv, inkluderende og tillitsfull holdning, med vilje til nyskaping.
Vi skal gjenom dialog kunne kommunisere åpent og ærlig med våre kunder. Som utøvende håndtverksbedrift er det viktig for oss å sette følgende i fokus:

Punklighet – Ryddighet – Renslighet – Sikkerhet – Trygghet

Lakking av gulv

Lakking av gulv

Vi har fagkunnskapen som skal til for å legge lakken for et best mulig resultat og utseende.  Du kan velge lakk med ulike egenskaper. Vi har oversikten over typer og egenskaper.

olje

Oljet tregulv

Vi påfører olje og polerer gulvet. Polering fører til at oljen danner en bestandig hinne som er lett å holde ren.

etterbehandling av gulv sidebilde

Etterbehandling av gulv

Det finnes mange typer etterbehandling av gulv. Vi bruker bare kvalitetsprodukter for å oppnå et varig og bestandig resultat. Vi lakker, oljer, luter og utfører såpevask av gulv.

såpe

Såpe

En god og fet gulvsåpe, eller en spesialsåpe for tregulv, gjør som regel underverker. Vi vurderer om gulvet ditt er egnet for såpebehandling.

GRATIS BEFARING

Ta kontakt for å avtal en gratis befaring

Vi har lang erfaring mot privat og bedriftsmarkedet og kan tilby et bredt sortiment av tjenester knyttet til gulvsliping og gulvbearbeiding.
GRATIS BEFARING